2 Ağustos 2018 Perşembe

Nafaka miktarı maaşın yüzde kaçıdır

Bu yolla yapılacak olan boşanmalarda nafaka miktarları mahkemeye bakan hakim tarafından. Ağustos ayında açıklanan aylık ÜFE oranı yüzde 175′ ti. TL kredi ödüyorum maaşım 2. Memur baba, maaşının bin lira olduğunu, birikmiş nafaka borcu bulunduğunu, toplamda 7liraya çıkan nafaka miktarının yüksek olduğunu . Boşanma davasında nafaka miktarı neye göre belirlenir sorusunu Avukat Suat Aydın görüntülü yanıtlıyor. Aile Mahkemesi çalışmayan kadına 3TL nafakaya hükmetti. Nafaka miktarı neye göre belirlenir?


Kendi geliri ile boşandığı eşin gelir miktarı aynı olanlara nafaka ödenmez. Ayrıca boşanan kadına devlet yardımları verilebilmekte ve dul maaşı bağlanabilmektedir. Bu yüzden nafakada dönemsel olarak bir değişim meydana gelebilir. Taraflar arasında görülen nafaka davasının yapılan muhakemesi.


Ne var ki, nafaka miktarının belirlenmesine esas alınması gereken. Hükümet, bu konuda çözüm arayışı çerçevesinde harekete geçti. Eksik: kaçıdır ‎ Şunları içermelidir: kaçıdır dergipark.


DergiPark dergipark. Türk Medeni Kanunu 331. Boşanmada nafakayla ilgili bir sorum var - Hukuki. Yazı son güncelleme: 09. Emekli oldum maaşım net 16TL nafaka indirim davası açabilirmiyim.


Ancak haczolunacak miktar bunların dörtte birinden az olamaz. AGİ Maaş Haczi Hesaplamasına Dahil Olur Mu? Aynı zamanda 5TL nafaka kesintisi bulunan ve “Alacak Miktarı ” Kriteri; Ücretin ve yan . Ağu 20- Peki sigortalı maaşlarının yüzde kaçı haczedilir?


Haciz Net Maaş Üzerinden mi Brüt Maaş Üzerinden mi Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar